סטודנטים מתנדבים בבתי ספר במהלך שבוע הבריאות

בית הספר לבריאות הציבור

צוות מגמת קידום בריאות

שירה, עדי וריקי.

מצורף קובץ עם רשימת הסטודנטים המתנדבים.

אנו מאחלים לכולם שבוע בריאות פורה ומוצלח .

ריקי טסלר ועדי ברטוב, בית הספר לבריאות הציבור.

33 סטודנטים מבית הספר לבריאות הציבור התנדבו השנה לתת הרצאות לתלמידי בתי ספר בקהילות בהן הם עובדים וחיים במהלך שבוע הבריאות (סוף מרץ 2012), כדי לשפר את רמת המודעות והידע של התלמידים (בגילאים שונים) בנושאי בריאות שונים, כדי למנוע התנהגויות סיכון וקידום התנהגויות בריאותיות רצויות.

באופן זה, בית הספר לבריאות הציבור תורם לחברה ולקהילה, זו השנה השנייה, על ידי פרויקט התנדבותי מקיף זה.

הפרויקט, שפורסם בעלון הארצי של המורים לחינוך גופני ובעלון של מחוז חיפה, עורר הדים רבים בקרב בתי הספר באזור, והסטודנטים קיבלו הזמנות רבות להרצאות.

לאחר שבוע הבריאות, דיווחו גם הסטודנטים המתנדבים וגם המורים לחינוך גופני בבתי הספר כי ההרצאות היו מעולות, הייתה היענות רבה מצד התלמידים, ובקשות חוזרות ונשנות להרצאות נוספות והמשך הפרויקט גם בשנה הבאה.