הודעות ביה"ס

מתן מענק ללומדי תואר שני בבריאות תעסוקתית - מגמת גהות

מינהל הבטיחות והבריאות התעסוקתית במשרד העבודה שמח לבשר כי בשנה"ל הקרובה (תשע"ט), יפתחו לימודי תואר שני במגמת גיהות במסלול בריאות בתעסוקה באוניברסיטת חיפה במימון של 15,000₪!!

בוגרי תואר זה יוכלו להשתלב במפעלים ובמקומות העבודה בכלל ענפי התעסוקה במשק, לשם הערכת חשיפה של העובדים לגורמים מזיקים ולשם מתן המלצות והנחיות  למקומות העבודה/המעסיק לביצוע פעולות מתקנות ומונעות במקומות העבודה.

כמו כן יוכלו בוגרי תואר זה לתת חוות דעת מקצועיות בתיקי תביעות וביטוח לאומי בתחום הגהות התעסוקתית.

הלימודים יתנהלו במשך 4 סמסטרים כאשר ביום אחד בשבוע בלבד.

כל זאת על מנת לאפשר ללומדים להמשיך בעבודתם עם פגיעה מינימלית בשעות העבודה!!

תנאי הקבלה לתואר ייעודי זה הינם תנאי הקבלה לתואר השני של האוניברסיטה (לימודי תואר ראשון לפחות במדעי החיים/טבע, הנדסת כימיה/סביבה/חומרים, פארא-רפואה).

באוניברסיטת חיפה יש אפשרות להשלמת קורסים במדעי הטבע !!

תנאי קבלת המילגה מצורפים בקובץ המצ"ב

הגשת טפסים: 15.06.2018- 15.07.2018

לפרטים טכניים לעניין ההרשמה:

הטלפון של מזכירת החוג באונ' חיפה: גב' גילה פילוסוף או גב' מריה ליברזון:

לפרטים נוספים:

ענת שולמן, מנהלת תחום גיהות תעסוקתית, מינהל הבטיחות והבריאות התעסוקתית : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

טל': 03-7347067. נייד: 050-6290428

להמשך קריאה

לוין דיאן, פרופ' M.P.H., Ph.D.

Diane Levin-Zamir     מגמה: קידום בריאות
     השכלה:

Ph.D., M.P.H. האוניברסיטה העברית בירושלים

תחומי עניין: קידום בריאות, בריאות בני נוער, אוריינות בריאותית, העצמת חולים כרוניים, קידום אורח חיים בריא, מדיניות מקדמת בריאות.
     טלפון: 050-6263033
     דואר אלקטרוני: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CV

אירועים וכנסים

פרסומים

פרויקטים של קידום בריאות בעולם

הרצאתה של פרופ' אורנה בראון-אפל: אפשריבריא מסביב לעולם - לסרטון לחץ כאן

הרצאתה של פרופ' דיאן לוין-זמיר: אפשריבריא מסביב לעולם - לסרטון לחץ כאן

קישורית לכתב עת בנושא בריאות בישראל

מצורף בזה קישורית לכתב העת LANCET המוקדש לבריאות בישראל.

מומלץ לקרוא!

לקריאה לחץ כאן